top of page

Funktionell träning

About

Funktionell Träning - Utbildning 

Detta är för dig som vill komma vidare och nå en ny nivå i din träning och rörelsefrihet.
För att gå in i denna process skall du först ha gått Fotutbildningen då utgångspunkten för träningen är en naturligt fungerande fot. 

IMG_6828 (1).jpeg

Mission

Utifrån samma perspektiv som vi tränar foten och vaden tränar vi här vår rörelseteknik och förmågan att röra oss så fritt som möjligt, i hela kroppen.  
 

Oavsett vilken idrott eller sport som du utövar så handlar allt om rörelse och att klara av de belastningar som din sport eller idrott kräver av dig som människa. 
 

Första passet påbörjas med en grundläggande analys där vi går igenom din förmåga till rörelse på en mängd olika sätt. Här får du verktygen inom träning, vilken möjliggör din förmåga att röra dig så fritt som möjligt. Allt utifrån dina förutsättningar och bakgrund. 
 

Det är viktigt att du har ett tydligt mål med din träning då ditt mål är vår agenda kopplat till den träning vi hjälper dig med.  

Vision

Efter första passet får du råd kring vilka övningar du skall göra, hur ofta, hur mycket och inte minst varför du skall göra dessa övningar. Det skall vara solklart för dig efter varje pass.

Vi bestämmer hur ofta vi ses de första 6 månaderna. Vi skapar din ”projektplan – Din rörelsefrihet”. 
 

Utveckling inom rörelse är alltså ett projekt och därmed en process. Den är individuell och därför tränar vi dessa pass individuellt.
Efter genomförd utbildning jobbar vi med uppföljningar. Antal uppföljningar är individuella och bokas från gång till gång.  
 

Du behöver vara träningsklädd för att träna inomhus.  

Denna utbildning/träning sker på plats på Pluspraktik Kristianstad. 
 

Pris
Utbildning: 1500:-. Tidsåtgång 75 min 

Uppföljning: 600:-. Tidsåtgång 45 min 

 

Exercising Barefoot
bottom of page