top of page

Löpteknikutbildning

Vår förmåga att springa är medfödd och är egentligen inget vi kan utbildas i. Vi kan det naturligt från barnsben men pga vår livsstil så tappar vi många gånger bort förmågan och kompetensen att springa effektivt och hållbart. Vår livsstil ger oss olika symtom och det är viktigt att inte fastna i dom utan istället förstå skillnaden på symtom och orsak samt vilka förutsättningar vi behöver skapa för att ge kroppen chansen att springa som det är tänkt.

Inom löpning är de vanligaste symtomen gubbvad, hälseneproblem, löparknä, benhinneinflammation och en rad olika höft, rygg och nackproblem. Dessa symtom har ofta sitt ursprung i en dysfunktionell fot, låg plyometrisk styrka och en sk. onaturlig löpteknik.

thumbnail_97DD392E-7350-4CE9-9C40-E0BA9A
Logo_RUNNING_sv_edited.png

Insikten i att människans löpteknik i grund och botten inte är ngt vi kan ”lära” oss utan snarare något vi kan återupptäcka är en viktig del i vår löpteknikutbildning. Oavsett om du är elitidrottare/löpare eller motionär är du beroende av ett naturligt sätt att springa. 

Våra utbildningar

Du kan boka två olika utbildningar, Grundläggande Löpteknik, GLLT och därefter Påbyggnad Löpteknik, PBLT. GLLT är just vad den heter, grundläggande. Oavsett din nivå som så börjar alla med GLLT för att, om behov och viljan finns även genomgå PBLT.

Grundläggande

Påbyggnad

l8.jpg

Avbokning och uteblivna besök

yes.png

Avbokning sker senast 24h innan planerat besök. Vid sen avbokning skickas en faktura på halva summan kr. Vid uteblivet besök utan att meddela oss skickas en faktura på hela summan.   

 

Du kan avboka ditt besök via telefon under våra telefontider eller via mail med namn och personnummer. 

+RUNNING har vi på Pluspraktik Kristianstad. Vi ses snart.

bottom of page