top of page

Mer om pris och bokning av massage:

Massage är friskvård och ingår därför inte i högkostnadsskyddet eller frikort.

 

Vid köp av 10-kort lämnas 15% rabatt. Kontakta oss för mer information. 

MASSAGE

På Pluspraktik erbjuder vi två olika typer av massage - Klassisk svensk massage som  är en avslappnande och djup massage samt Idrottsmassage som är mer kraftfull och går på djupet i muskulaturen. Du kan välja mellan 20, 30 och 40 minuters behandling.

Klassisk svensk massage
20 MINUTER 395 kr 
30 MINUTER 495 kr
40 MINUTER 595 kr

Plus_praktik_grön_logga.png

Den svenska klassiska massagen är en avslappnande djup massage. Man lyckas komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra. Tvärfriktioner och avslappnande muskelmassage utgör de effektiva grundpelarna i denna behandling av rygg och nacke.

Idrottsmassage
20 MINUTER 395 kr 
30 MINUTER 495 kr
40 MINUTER 595 kr

Idrottsmassage är en kraftfull massage som går på djupet i muskulaturen. Med olika handgrepp och pressurer jobbar den specialutbildade terapeuten igenom muskelgrupperna noggrant. Lösgör blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk. Ett utmärkt komplement vid rehabilitering av idrottsskador.

yes.png

Avbokning

Avbokning mindre än 24h innan behandling debiteras fullt pris. Vid uteblivet besök debiteras avgiften för avsedd besök. Vid avbokning efter telefontider går det bra att skicka in e-post med ert namn och personnummer. Kom ihåg att göra det 24h innan ert besök, annars debiteraras din bokade tid. 

bottom of page