OM OSS

Pluspraktik är inte bara en av Sveriges största kiropraktorkliniker. Vi är så mycket mer. Med ett modernt och flexibelt tankesätt tar vi på Pluspraktik an varje patients specifika behov, och väver samman den uråldriga och beprövade kiropraktiska läkekonsten med det senaste inom vetenskapen. Och kunskapen, den tar du med dig långt utanför behandlingsrummen. Se det som ett extra Plus.

pluspraktik_grön_rätt.png

Pluspraktik startade 2008 (på Friskis & Svettis) med en kiropraktor och 50 m² arbetsyta. Den kostymen växte vi snabbt ur och idag har vi fyra kliniker, Åhus, Kristianstad, Karlshamn och Hässleholm med egna behandlings- och rehabiliteringscenter på en sammanlagd ytan av 1800 m². Vi har totalt 22 behandlingsrum och en mängd av erfarna specialister inom kiropraktik, naprapati, fysioterapi samt rehabilitering. Med cirka 200 000 behandlingar i ryggen har vi en erfarenhet som gör oss unika. Under 2018 utförde vi 48 000 behandlingar vilket ibland kunde innebära 350 behandlingar om dagen. 

 

Vi har utvecklat och arbetar efter vår unika behandlingsstrategi - FRI-konceptet (frihet, individ, rörelse). Detta syftar till att göra kroppen fri från dysfunktion och besvär. Läs mer om FRI-konceptet här   

 

På Pluspraktik arbetar vi med en modern rehabiliteringsform av pilates inom både privat- och offentlig vård. Vi har ett specialutrustat rehabrum fyllt med STOTT pilates V2max maskiner, Itensic rehab för ländrygg och höft. Läs mer on Pluspilates här.

En av Sveriges största kiropraktorkliniker

warrior (2).png

Det börjar med dig

Pluspraktik ser vi varje människa som unik och inleder alltid våra möten med ett hälsosamtal där vi går igenom just din situation. Vi lyssnar på vad din kropp försöker att säga oss, söker de bakomliggande orsakerna till eventuella problem och ställer en diagnos. I våra moderna behandlingsrum får du kiropraktiska och manuella behandlinar samt analyser utförda av legitimerade kiropraktorer, naprapater och fysioterapeuter. Vi tar även fram en behandlingsplan med tips och övningar för dig att använda i din vardag. Det finns mycket du själv kan göra för att förhindra framtida besvär och det är just i samarbetet mellan dig som patient och oss som terapueter som det förebyggande arbetet verkligen gör skillnad. Pluspraktik ger dig kunskap om hur du bäst undviker obalanser i arbetet och i din vardag. Vi hjälper dig hitta vägen till din nya livsstill. Det kallar vi modern hälsa. 

ear (1).png

Proaktiv behanding

Ta gärna hjälp av oss även innan du får besvär, så ser vi till att du förblir besvärsfri. I vår egen träningslokal, hjälper vi dig att börja träna på rätt sätt. Vi hjälper dig att sitta, stå och gå utan att felbelasta kroppen och i våra egna lokaler provar vi bland annat ut vilka stolar och sängar som är bäst lämpade utifrån dina förutsättningar.

Vi som jobbar på Pluspraktik.

Plus_praktik_grön_logga.png
IMG_0391_edited.jpg
P-O Öien 
Leg.Kiropraktor
3461.jpg
Gudlaug Rut Thorsdottir 
Koordinator & Pilates instruktör. 
Christina Ekberg Lindborg
Pilates instruktör
Jonathan Riihijärvi-Knutsson
Leg. Kiropraktor
Michael Nilsson
Leg. Kiropraktor
Johan Kristoffersson
Leg. Kiropraktor
IMG_6705_edited.jpg
Desirée Bergdahl
Reception
IMG_6644.jpeg
Anders Nordström
Fot & löpcoach 
IMG_6625_edited_edited.jpg
Adrian Ekström
Leg. Fysioterapeut
IMG_6660.jpeg
Felix von Mentzer
Kinesiolog
Clara Persson 
Aukt.Hudterapeut / reception
Sanna Johansson
Reception

Stefan Arnar Omarsson
Massageterapeut

Agnes Jarbarnd 
Kiropraktor

Stefan Arnar Omarsson 
Massageterapeut

Agnes.heic
Stefan nudd_edited_edited.jpg